divendres, 26 de febrer del 2010

La malaltia com a senyal

Si de vegades patiu una indisposició o una malaltia, heu de considerar-les com un senyal: és el Cel que us convida a fer sobre vosaltres un treball molt important de purificació que, d'altra manera, no haguéssiu fet. Accepteu aquestes molèsties amb reconeixement i gratitud. És preferible que les menors impureses que entrin en vosaltres es manifestin immediatament, perquè així podreu posar-hi remei ràpidament o, almenys, prendre precaucions. D'altra manera, si totes les impureses s'acumulen sense que ni tan sols us n'adoneu, us serà, després, molt difícil alliberar-vos-en.

Alguns se senten indisposats per petites impureses que contenen el menjar, el beure o l'atmosfera; això prova que són molt purs. Molts d'altres, en canvi, no són molt sensibles a causa de llurs impureses. Tots els que mengen carn, beuen alcohol i fumen constantment acaben per tenir un organisme tan saturat d'impureses que ja no són sensibles ni a les males olors, ni al fum, ni als residus; mentre que aquells que viuen en la puresa senten immediatament els inconvenients d'aitals condicions.

Seguiu el consell que us dono: considereu els menors inconvenients físics que patiu, siguin picors, grans o còlics... com un signe que heu de fer un treball de purificació que mai haurieu fet sense aquestes circumstàncies; considereu-los como una ocasió que el Cel us dóna per fer un treball, i d'aquesta manera, us poseu a la feina per expulsar una impuresa que arrossegarà amb ella moltes d'altres que vosaltres no veieu. La majoria de vegades no es fa aquest treball de purificació, i per això tot s'agreuja i es complica.

El Cel no deixa mai en pau ni tan sols als Iniciats, sinó que els envia tot tipus d'inconvenients per obligar-los a anar més lluny, cada vegada més lluny; perquè no s'aturin mai en llur treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada