dimecres, 24 de febrer del 2010

Evolució

Cal molt de temps i, sobretot, molta feina abans d'obtenir resultats en la vida espiritual. Mireu quants milions d'anys necessiten les pedres per convertir-se en plantes... Quants milions d'anys necessiten les plantes per convertir-se en animals... I als animals, quants milions d'anys els calen per esdevenir humans...

Evidentment, d'un regne a un altre el temps s'escurça, cal una quantitat enorme de temps per a les pedres, menys per a les plantes, menys per als animals... i menys encara perquè els homes es converteixin en superhomes o en àngels. Perquè en cada regne augmenten les possibilitats i les facultats. Malgrat que el temps disminueixi, seran necessaris centenars de milers d'anys abans que els homes s'assemblin als àngels, però si us poseu a treballar conscientment, podreu escurçar aquest temps.

(...)

L'ésser humà és lliure de decidir si vol davallar i aproximar-se als animals, plantes i pedres, o recórrer el camí ascendent que, a través de les jerarquies angèliques, el conduirà fins al Creador. Per elevar-se, ha de trobar les activitats que li permetin substituir les partícules bastes i opaques dels seus cossos físic, astral i mental, per partícules cada vegada més lluminoses i pures.

Aquell que es deixa endur per allò fàcil, per la peresa i l'estancament, s'apropa a la vida instintiva, vegetativa, mineral, i es petrifica. Mentre que si posa una major intensitat espiritual en els seus pensaments, els seus sentiments i els seus actes, canvia de regió, penetra en una altra dimensió de l'espai on descobreix una forma de vida desconeguda fins llavors: se sent contínuament en contacte amb l'amor i la llum.

Font: Pensament quotidians

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada