divendres, 5 de febrer del 2010

El treball espiritual



No deixeu passar ni un sol dia sense unir-vos al Cel, sense meditar, sense resar... Perquè res és més important, més saludable per a vosaltres que trobar-li el gust a les activitats espirituals. Vàries vegades al dia, atureu-vos durant uns minuts i tracteu de trobar dins vostre el punt d'equilibri, el vostre centre diví...

Començareu aleshores a sentir que, en totes les circumstàncies de la vida, posseïu en el vostre interior un element etern, indestructible... I encara que d'això no n'obtingueu cap benefici en el pla material, interiorment sou més lliures, més forts, esteu més plens de confiança, planegeu per damunt dels esdeveniments. Aquest treball espiritual és l'única riquesa, l'únic bé que us pertany de veritat. Tota la resta us ho poden prendre: només el treball us pertany per sempre.

Qui decideixi emprendre un treball espiritual ha de comprendre que aquest treball afecta una matèria extremadament subtil, que defuig tots els nostres mitjans habituals d'investigació. Però els resultats que es poden obtenir en el pla espiritual són tan reals com els que es poden obtenir en el pla físic. Desencadeneu forces, orienteu corrents o il·lumineu consciències en el pla espiritual d'una forma tan real com podeu serrar fusta o preparar una sopa en el pla material. Un dia o altre els resultats apareixeran, però primer es produeixen en els plans subtils.

El que no coneix aquestes lleis espera veure de seguida els resultats del seu treball interior. Com que veu que no arriba res, es decep i aquesta decepció el pot portar a destruir allò que ja ha construït. Però vosaltres, ara, ho sabeu, i ja no caureu en el desànim.

Sí, estimants germans i germanes, si coneguéssiu la importància, l'esplendor del treball espiritual, no deixaríeu passar ni un sol dia sense concentrar-vos, i vàries vegades, amb tot el vostre pensament, amb tot el vostre cor, tota la vostra ànima...

Tots els Iniciats són unànims: l'essencial és l'esforç personal, l'esforç sincer, l'esforç de la voluntat, del pensament, de l'ànima, de l'esperit, concentrats en els millors objectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada