dijous, 11 de març del 2010

La puresa permet el contacte amb el món diví

Us queixeu que el Cel és sord, cruel, i no respon a les vostres crides. En realitat, esteu submergits en el món diví i si us sentiu tan aïllats, tan separats d'ell, és perquè amb els vostres pensaments i sentiments inferiors heu format capes opaques que, com una pantalla, us impedeixen d'entrar en comunicació amb ell. Si decidiu treballar en vosaltres mateixos per purificar-vos i tornar els vostres cossos subtils, receptius i sensibles, us adonareu que no hi ha, en realitat, cap separació entre el Cel i vosaltres.

És molt important per a un espiritualista saber eliminar les impureses del seu organisme físic, per tant els exercicis de purificació han d'ocupar el primer lloc en la seva vida, i no només la purificació per mitjans físics: els exercicis respiratoris, les ablucions, el dejuni, etc., sinó la purificació per mitjans espirituals: la meditació, l'oració.

Gràcies a aquests exercicis, introduïu dins vostre una substància que disgrega tots els elements estranys i nocius per tal que la vida divina pugui començar a circular altra vegada. Per això cada dia, vàries vegades, penseu en la neteja, en la purificació. Feu fluir l'aigua en vosaltres, l'aigua pura del Cel. Aquesta puresa no només us aportarà totes les benediccions sinó que la vostra presència serà alhora benèfica per als altres: fareu el bé a totes les criatures amb les que us trobeu, les il·luminareu i les posareu en comunicació amb el Cel.

Font: Reglas de oro para la vida cotidiana. Ed. Prosveta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada