dissabte, 26 de febrer del 2011

La veritable religió

La veritable religió ensenya que els humans s'han d'apropar a la llum, a l'escalfor i a la vida del sol, és a dir, buscar la saviesa que il·lumina i resol tots els problemes... l'amor desinteressat que embelleix, estimula i consola... la vida sublim i espiritual que us torna actius, dinàmics i audaços, a fi de realitzar a la terra el Regne de Déu i la seva Justícia. Heus aquí pequè ningú pot combatre aquesta nova religió, i qui la vulgui destruir es destruirà a sí mateix.

Quan aquesta comprensió d'una religió solar penetrarà els esperits, tota l'organització de la vida esdevindrà universal: no hi haurà més separacions entre els humans, ni més fronteres, ni més guerres, ni més misèria.

Tothom ha d'acceptar la religió i la fraternitat universal que ens ensenya el sol. Coneixent el sol en les seves manifestacions sublims de llum, d'escalfor i de vida, els humans s'aproparan cada vegada més a la divinitat, i la terra esdevindrà un jardí del paradís on tots els éssers humans viuran com a germans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada