dissabte, 26 de febrer del 2011

La imaginació

Sovint ens sentim desgraciats, ens desanimen en comprovar com n'és de difícil corregir els nostres defectes. En realitat, en comptes de fixar-nos en les nostres debilitats, que són el resultat dels desordres als que ens abandonàrem en el passat, més val que ens preocupem d'allò que hem de fer en el futur, i dir-nos: "Ara ho repararé, ho reconstruiré tot".

I cada dia, amb una fe ferma, amb una absoluta convicció, treballar en aquesta direcció, és a dir, prendre tots els elements que Déu ens ha donat: la imaginació, el pensament, el sentiment, i recrear-nos, moldejar-nos, tal com desitjaríem ésser.

Imagineu-vos envoltats de llum, sostenint amb el vostre amor, amb la vostra generositat a tots aquells que ho necessiten, resistint les dificultats i les temptacions... De mica en mica, les imatges que formeu d'aquestes qualitats prenen vida, actuen en vosaltres i us transformen, alhora que treballen atraient de l'univers els elements adequats per introduir-los dins vostre.

Naturalment, cal molt de temps i d'esforç per obtenir resultats, però un dia els obtindreu, no en tingueu dubte. Sentireu per sobre vostre una entitat viva que us protegeix, us instrueix, us purifica, us il·lumina i, en els casos difícils, us dóna el recolzament que us cal.

Quan hagueu format aquesta imatge de perfecció durant molt de temps en el pla mental, davallarà mica en mica al pla físic per concretar-s'hi.

Font: Reglas de oro para la vida cotidiana. Ed. Prosveta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada