dilluns, 14 de febrer del 2011

El sol ens nodreix

La majoria dels humans tenen envers el sol la mateixa actitud inconscient que envers l'alimentació. No es preocupen de la forma en què mengen. Es passen l'àpat parlant, gesticulant, renyint, i creuen que l'organisme s'encarregarà de rebre i escollir tots els aliments necessaris per al seu bon funcionament. I és cert, l'organisme se n'encarrega. Però el que no saben és que l'aliment conté forces i elements subtils vinguts de l'espai, que només una alimentació conscient ens permet de rebre. Aquests elements que pertanyen al pla etèric, al pla astral o, fins i tot, al pla mental, ens poden ajudar a millorar els nostres pensaments, els nostres sentiments i tot el nostre comportament. Sí, però a condició de saber menjar conscientment i intel·ligentment.

És exactament el que s'esdevé quan s'assisteix a la sortida del sol. Si esteu asseguts davant del sol, pensant en una altra cosa, rebreu sempre alguns beneficis físics de la seva escalfor i la seva llum, però els elements més subtils que poden ajudar-vos en la vostra evolució espiritual, no els rebreu.

Si sou conscients que a través dels seus rajos el sol us transmet la seva vida, el seu amor, la seva saviesa i la seva bellesa, us prepareu per rebre'ls, obriu en vosaltres milers de portes per les que aquests rajos poden entrar a dipositar els seus tresors, i és així com ompliu tot el vostre ésser amb els beneficis del sol.

Per això és tan important ser conscient del que representa el sol. Així és com podreu rebre els elements que us ajudaran a aprofundir en les lleis i en els misteris de la natura, a gaudir de la joia i de la pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada