dissabte, 25 de juny del 2011

Els esplendors de Tiphéret


Us diré ara com podeu prendre les partícules etèriques que el sol us envia profusament cada matí. En realitat, és molt senzill, ni tan sols cal saber quins elements restablirant la nostra salut, això no té cap importància. Us esforceu només en pujar... en pujar amb el pensament fins les regins més subtils: allí, us exposeu, espreu... i, llavors, la vosta ànima i el vostre esperit, que són uns químics i uns metges molt competents, que conèixen exatament la naturalesa de totes les substàncies etèriques, capten allò que us es necessari i deixen a un costat tota la resta. Us concentreu, espereu, amb amor, amb submissió, amb goig, amb confiança, i, un temps després, quan torneu, sentiu que quelcom s'ha restablert, asserenat, reforçat.

Poc importa, doncs, si, de moment, no coneixeu la naturalesa d'aquests elements. El que puc dir-vos, en poques paraules, és que es troben en el prana. El prana és una força viva, és la vitalitat que ve del sol i que l'hore respira amb l'aire, i absorbeix amb totes les seves cèl·lules. Si voleu, podem comparar el prana amb l'aigua, una aigua que brolla de les altes muntanyes, un riu que conté molts elements nutritius per als peixos, així com per als animals i els essers humans que viuen en les seves ribes. El prana és un riu que ve del sol fins a nosaltres, i hem d'extreure d'ell, mitjançant la respiració i la meditació, els elements que necessitem.

(...)

En el futur, el sol serà la primera font d'energia. Fa ja molts anys, us vaig dir que un dia totes les fonts d'energia com el petroli, el carbó, s'esgotaran i, llavors, els humans se serviran de l'aigua, de l'aire, i, sobretot, del sol, que és una font inesgotable de la que podeu exteure-ho tot, absolutament tot. Ja s'han fet alguns intents en aquest camp de la tècnica. Però nosaltres, que extraurem del sol la vitalitat, la salud, però també l'amor, la saviesa, la pau, anem segles per endavant de la humanitat.

Los esplendores de Thiphéret. Ed. Prosveta. Imatge: Dora Gil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada