dijous, 29 d’abril del 2010

La importància dels centres fraternals


Necessitem centres fraternals perquè són focus de llum, i la llum alegra i atreu els habitants de les regions superiors. Amb els nostres cants, amb les nostres meditacions, amb les nostres oracions, enviem a través de l'espai uns rajos que les entitats celestials perceben des de molt lluny, i, quan descobreixen punts lluminosos, enmig de les tenebres espirituals que envolten la Terra, se senten atretes pel seu resplendor i vénen a contemplar-los, vessant sobre nosaltres llurs benediccions. Així és com, poc a poc, ens reconeixen i esdevenim ciutadans del món de dalt.

Arreu del món calen focus de llum, perquè són els que connecten el Cel amb la Terra. Són canals vius a través dels quals davallen les benediccions divines. Sense aquesta connexió, la Terra seria presa de les forces negres.

Si desitgeu veritablement ajudar les vostres famílies, els vostres països, el món sencer, heu de fer tot el possible per crear centres de llum a través dels quals la Terra pugui entrar en contacte amb el Cel. Formar aquests centres és la tasca més gloriosa que podem emprendre: fer que totes les ànimes humanes es beneficiïn dels esforços que feu i que, gràcies al vostre treball, puguin rebre l'aliment espiritual i l'alegria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada