divendres, 10 d’agost del 2012

Sublimació

No tracteu de lluitar contra la força sexual perquè no tan sols no l'arribareu a vèncer, sinó que serà ella la que us esclafarà. L'únic mitjà per dominar-la consisteix en buscar un aliat, un soci molt poderós vers el qual orientareu aquesta força i a qui la consagrareu. És ell qui, gràcies al seu saber alquímic, arribarà a transformar-la en llum, en bellesa, en salut.

I qui és aquest soci? Un alt ideal, una idea sublim amb la qual viviu, que adoreu, que alimenteu. Aquesta és l'única idea capaç de transformar aquesta energia, no pas vosaltres. Efectivament, si en el moment en què sentiu un impuls sexual, us concentreu en el vostre ideal, aquesta energia puja cap al cervell per alimentar-lo; uns minuts després, sortiu victoriosos, i no només us sentiu alliberats, sinó que us sentireu reforçats, inspirats.

Preneu aquest hàbit de fer convergir totes les vostres energies vers un ideal diví, i, enlloc de deixar-vos esclafar, seran elles les que us serviran i contribuiran a la realització del vostre ideal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada